Kütahya Haberler Haber Ayaz

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Akçakese plajı kamp alanını yakından tanıyın

Akçakese plajı kamp alanını yakından tanıyın

admin admin -
14 0

 

Akçakese plajı, doğanın huzur verici kollarına sıkı sıkıya sarılmış muhteşem bir kamp alanıdır. Ancak, bu benzersiz deneyimin tadını çıkarırken göz ardı edilmemesi gereken bazı püf noktaları vardır. İşte Akçakese Plajı’nda kamp yaparken dikkat etmeniz gereken önemli detaylar;

Doğal konfor sırları

Şile Akçakese Plajı’nın büyüleyici manzarası, doğaseverleri kendine çeken en büyük cazibelerden biridir. Ancak, rahatınızı olumsuz etkileyebilecek bazı faktörleri göz ardı etmemelisiniz. Gece boyunca hava sıcaklığının düşmesi ve sabahları ani sıcaklık artışı gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Üşümek istemiyorsanız, kalın bir yorganın kamp eşyalarınız arasında olması şarttır.

Zemin düzenlemesi ve konforlu uyku

Çadırınızın içine ince bir mat yerleştirerek konforlu bir uyku hayal ediyorsanız, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Akçakese Plajı’nın kumlu zemini, düz bir alan yaratmanızı zorlaştırabilir. Bu sebeple, rahat bir uyku için mutlaka havalı bir yatak edinmelisiniz. Unutmayın ki, dinlendirici bir uyku, doğanın tadını çıkarmak için önemli bir adımdır.

Stratejik kamp alanı seçimi

Eşsiz manzaraları yakından yaşamak istiyorsanız, en iyi kamp alanını kapmak için erken davranmanız gerekebilir. Akçakese kamp alanı en güzel noktalarını elde etmek için Cuma akşamı gitmek, kalabalıktan kaçınmanın bir yoludur. Aksi halde, daha sonraki saatlerde veya gün içinde yer bulmak zor olabilir. En güzel noktaları elde etmek, unutulmaz bir kamp deneyimi yaşamanıza katkı sağlar.

Temizlik ve hijyen

Kamp yaparken hijyen önemlidir ve Akçakese köyü de istisna değildir. Lavabolardan akan suyun deniz suyu olduğunu göz önünde bulundurarak, yanınıza temizlik ihtiyaçlarınız için su getirmeyi unutmayın. Duş ihtiyaçlarınız için de su temini önemlidir. Ayrıca, ışıklandırma eksikliği nedeniyle kendi aydınlatmanızı sağlamak için el feneri veya lamba bulundurmalısınız.

Yakacak malzeme temini

Akçakese Plajı’nda ateş yakma imkanı bulunmamaktadır. Bu nedenle, kamp ateşi veya ısınmak için yakacak odun gibi malzemeleri yanınıza almanız gerekmektedir. Bu sayede rahatça ısınabilir ve kamp atmosferinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Aydınlatma ve ısıtma

Akçakese Plajı’nda geceleyin aydınlatma olmadığını göz önünde bulundurarak, kendi aydınlatmanızı sağlamak önemlidir. El feneri veya taşınabilir lambalar, karanlıkta rahatça hareket etmenizi sağlayacaktır. Aynı şekilde, ateş yakma imkânı bulunmadığı için yanınıza ısınmak için yakacak odun veya benzeri malzemeleri almanız gerekebilir.

Konforlu bir kamp deneyimi ve daha falzası için https://capsulmag.com/sile-akcakese-plajinda-ucretsiz-kamp-tatili/ adresine giriş yapabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir