Kütahya Haberler Haber Ayaz

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Sivasspor-Kasımpaşa Maçında İlginç Tavsiye: Çay Molası!

Sivasspor-Kasımpaşa Maçında İlginç Tavsiye: Çay Molası!

haberci haberci -
25 0

Sivas’ta Kar Yağışı Nedeniyle Maçta Tuhaflıklar

Sivas’ta oynanan ve 0-0 beraberlikle sonuçlanan Sivasspor-Kasımpaşa maçı, kar yağışının etkileriyle farklı bir atmosfere sahne oldu. Maç 13.30’da başlaması gereken bir saatten fazla gecikmeli olarak 13.48’de başladı. Hakem Burak Pakkan, yoğun kar yağışı sebebiyle saha zemininin temizlenmesini ve çizgilerin yeniden çizilmesini istedi. Ancak kar yağışı maç boyunca da devam etti.

Maçın İlginç Anları

Maçın 15. dakikasında saha çizgileri tekrar karla kapanınca hakem Pakkan, oyunun durmasını ve çizgilerin temizlenmesini emretti. Kısa süren bu temizlik operasyonunun ardından maç devam etti. Ancak en ilginç an, yayıncı kuruluş spikeri Ali Okancı’nın yapmış olduğu tavsiye oldu.

Çay Molası Önerisi Sosyal Medyayı Salladı

Ali Okancı, maç sırasında sıcak havalarda oyuncuların su molası aldığını belirterek, “Böyle havalarda bir çay molası da verilse fena olmaz. Oyuncular ısınmış olur en azından.” şeklinde ilginç bir öneride bulundu. Bu sıra dışı öneri, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Okancı’nın bu esprili ve düşündürücü önerisi, futbolseverler arasında farklı bir tartışma konusu haline geldi.

İlgili Yazılar

youwin giriş  betwinner üyelik  onebahi melbet giriş