Kütahya Haberler Haber Ayaz

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Beşiktaş, Göztepe’ye Karşı Alınan Mağlubiyetin Ardından Gedson Fernandes Tarafından Özür Dileme Geste

Beşiktaş, Göztepe’ye Karşı Alınan Mağlubiyetin Ardından Gedson Fernandes Tarafından Özür Dileme Geste

haberci haberci -
22 0

Beşiktaş Zirve Yarışında Geriye Düştü

Beşiktaş, evinde konuk ettiği Göztepe’ye 4-2 mağlup olarak zirve yarışında geriye düştü. Karşılaşmada 2-0 öne geçmelerine rağmen siyah beyazlılar, rakiplerine 4 gol atarak şok bir sonuca imza attılar.

Gedson Fernandes Taraftarına Özür Diledi

Maç sonunda Beşiktaş’ın oyuncularından Gedson Fernandes, taraftarının yanına giderek mağlubiyet nedeniyle özür diledi. Fernandes, taraftarların her zaman yanlarında olduğunu ve desteklediklerini belirtip, ilk özrü onlardan dilemesi gerektiğini ifade etti.

“Taraftarlarımızın Hak Ettiklerini Onlara Veremiyoruz”

Gedson Fernandes yaptığı açıklamada, “Kötü anlarda da yanımızdalar, ilk özrü onlardan dilemem gerektiğini düşündüm. Taraftarlarımızın hak ettiklerini onlara veremiyoruz. Bir aileyiz. Kazandığımızda da kaybettiğimizde de beraberiz. Kötü işleri düzeltmemiz gerekiyor. Birlik olup bu süreci atlatmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Bu jest, Beşiktaş’ın taraftarlarını daha da yakınlaştırırken, Fernandes’in olgunluğu ve sorumluluk bilinci takdir topladı. Mağlubiyet sonrası takımın birlik ve beraberliği için atılan bu adım, Beşiktaş camiası tarafından olumlu karşılandı.

İlgili Yazılar

youwin giriş  betwinner üyelik  onebahi melbet giriş