SON GELİŞME
--:--:--

GALATASARAY, BODO/GLIMT’İ 3-1 MAĞLUP ETTİ

Galatasaray, Domine Ettikleriyle Sahada Hakimdi RAMS Park’ta tamamen dolu tribünler önünde oynanan müsabakaya hızlı başlayan Galatasaray, 3. dakikada Victor Osimhen’in golüyle 1-0 öne geçti. Leroy Sane’nin etkili performansıyla tehlikeli ataklar geliştiren sarı-kırmızılı ekip, 33. dakikada Osimhen’in ikinci golüyle skoru 2-0 yaptı. İlk yarının sonunda Galatasaray, sahadan 2-0’lık üstünlükle ayrıldı. Yunus Akgün ve Osimhen’in Golleri İkinci…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
GALATASARAY, BODO/GLIMT’İ 3-1 MAĞLUP ETTİ

Galatasaray, Domine Ettikleriyle Sahada Hakimdi

RAMS Park’ta tamamen dolu tribünler önünde oynanan müsabakaya hızlı başlayan Galatasaray, 3. dakikada Victor Osimhen’in golüyle 1-0 öne geçti. Leroy Sane’nin etkili performansıyla tehlikeli ataklar geliştiren sarı-kırmızılı ekip, 33. dakikada Osimhen’in ikinci golüyle skoru 2-0 yaptı. İlk yarının sonunda Galatasaray, sahadan 2-0’lık üstünlükle ayrıldı.

Yunus Akgün ve Osimhen’in Golleri

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan Galatasaray, 60. dakikada Yunus Akgün’ün golüyle farkı 3’e çıkardı: 3-0. Bu dakikadan sonra Bodo/Glimt’in çabaları sonuç verdi ve 76. dakikada skoru 3-1’e getirdi. Ancak iyi savunma yapan Galatasaray, mücadeleden 3 puanla ayrıldı.

Galatasaray’ın Avrupa Performansı

Galatasaray, Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki en büyük futbol organizasyonunda, Eintracht Frankfurt ve Bodo/Glimt’i yenerek 2 galibiyet ve 6 puana ulaştı. 36 takımlı lig aşamasına iyi bir başlangıç yapan “Cimbom”, galibiyet serisini sürdürdü.

Victor Osimhen, maçta attığı 2 golle başrolü oynarken, Yunus Akgün de fileleri havalandırarak takımına destek oldu. Galatasaray’ın gollerinin ön alan baskısı sonucunda geldiği mücadelede, sarı-kırmızılı ekip etkili bir performans sergiledi.

Sarı-Kırmızılı Ekibin Unutulmaz Performansı

Galatasaray, sahasında oynadığı son 30 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Ayrıca, UEFA organizasyonlarında iç sahada üst üstte 21 maçtır mağlubiyet yaşamayan Galatasaray, Avrupa’daki gücünü bir kez daha gösterdi. Şampiyonlar Ligi’nde 13 yıl sonra 2 maç üst üste kazanan Galatasaray, Norveç temsilcisi Bodo/Glimt’i mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Bodo/Glimt ise Türk takımlarına karşı 3 maç sonra mağlubiyet yaşayarak önemli bir seriyi sonlandırdı. Sarı-siyahlılar, Türk temsilcilerine karşı çıktığı maçlarda zorlu bir mücadele verdi ancak Galatasaray karşısında başarılı olamadı.

Galatasaray’ın Avrupa’daki performansı ve oyuncularının etkili performansı, taraftarları heyecanlandırırken, takımın geleceği için umut vaat ediyor.

Benzer Haberler
Dünya Kupası’nda 3,6 milyon taraftarla rekor kırıldı
Dünya Kupası’nda 3,6 milyon taraftarla rekor kırıldı
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Ankara’da Almanya ile karşılaşacak
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Ankara’da Almanya ile karşılaşacak
12 Dev Adam, ‘güç sıralamasında’ zirvede
12 Dev Adam, ‘güç sıralamasında’ zirvede
Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü belli oldu
Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü belli oldu
Kanada mahkemesi, Partey’nin vize itirazını reddetti
Kanada mahkemesi, Partey’nin vize itirazını reddetti
Bizim Çocuklar, Paraguay maçında galibiyete odaklandı
Bizim Çocuklar, Paraguay maçında galibiyete odaklandı
Haberin Doğru Adresi
Copyright © 2025 Tüm hakları HABER AYAZ 'da saklıdır.