SON GELİŞME
--:--:--

Fatih Eke Kimdir?

  Fatih Eke, 10 Kasım 1979 tarihinde dünyaya gelmiştir. İş insanı, girişimci ve yazar kimliğiyle tanınan Eke, hem tarım ve gıda sektöründe hem de teknoloji ve blockchain alanlarında öncü çalışmalar yürütmektedir. İş hayatına tarımsal üretimle başlayan Fatih Eke, özellikle çörek otu üretimi ve ihracatında edindiği tecrübeyle kısa sürede uluslararası pazarlara açılmıştır. Bugün, kurucusu olduğu Nigella…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Fatih Eke Kimdir?

 

Fatih Eke, 10 Kasım 1979 tarihinde dünyaya gelmiştir. İş insanı, girişimci ve yazar kimliğiyle tanınan Eke, hem tarım ve gıda sektöründe hem de teknoloji ve blockchain alanlarında öncü çalışmalar yürütmektedir.

İş hayatına tarımsal üretimle başlayan Fatih Eke, özellikle çörek otu üretimi ve ihracatında edindiği tecrübeyle kısa sürede uluslararası pazarlara açılmıştır. Bugün, kurucusu olduğu Nigella Global Gıda Ltd. Şti., Nigella Tech Ltd. Şti. ve Nigella Gıda A.Ş. şirketleri aracılığıyla 60’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Ürettiği doğal gıda ürünleri, kalite standartları ve sürdürülebilir üretim anlayışıyla sektörde tanınan markalar arasında yer almaktadır.

Eke, yalnızca gıda üretimiyle sınırlı kalmayarak teknoloji alanına da yatırım yapmış ve blockchain tabanlı projeler geliştirmiştir. Gıda güvenliği, üretim izlenebilirliği, sahte ürünlerin önlenmesi ve dijital ticaret gibi alanlarda blockchain çözümleri üreten Eke, bu çalışmalarını akademik ve sektörel platformlarda paylaşmaktadır.

Girişimcilik vizyonunu, kaleme aldığı “Yalansız Dünya Blockchain” adlı eserinde geniş kitlelere ulaştıran Fatih Eke, kitabında blockchain teknolojisinin potansiyelini ve gelecekteki etkilerini okuyuculara aktarmaktadır.

Evli olan Fatih Eke’nin eşi Nazan Eke’dir. İş yaşamında, üretimden teknolojiye, ihracattan dijital dönüşüme uzanan çok yönlü çalışmalarıyla tanınan Eke, hem Türkiye’de hem de dünya genelinde projelerini sürdürmekte, girişimcilik ekosisteminde genç nesillere ilham vermektedir.

Benzer Haberler
Ödüllü Nöro-Dilbilimci Derya Şahin: “Beyin dili tercüme ederek değil, doğrudan anlamlandırarak ediniyor”
Ödüllü Nöro-Dilbilimci Derya Şahin: “Beyin dili tercüme ederek değil, doğrudan anlamlandırarak ediniyor”
Küresel elektrik altyapısında 16 trilyon dolarlık yatırım ihtiyacı
Küresel elektrik altyapısında 16 trilyon dolarlık yatırım ihtiyacı
Uğur İŞLEYEN: “Artık işletmelerin en büyük şubesi internet oldu”
Uğur İŞLEYEN: “Artık işletmelerin en büyük şubesi internet oldu”
Saha Çizgisinden Dijital Vizyona: John Terry’nin Yeni Küresel Adımı
Saha Çizgisinden Dijital Vizyona: John Terry’nin Yeni Küresel Adımı
Hâne İslam Sanatları Sergisi Madrid’de: Endülüs Mirasının İzinde
Hâne İslam Sanatları Sergisi Madrid’de: Endülüs Mirasının İzinde
Tuba Ergin’in Büyükada Defilesinde Sürpriz Final
Tuba Ergin’in Büyükada Defilesinde Sürpriz Final
Haberin Doğru Adresi
Copyright © 2025 Tüm hakları HABER AYAZ 'da saklıdır.