Kütahya Haberler Haber Ayaz

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Numan Kurtulmuş, Japonya Veliaht Prensi Akishino ile Görüştü

Numan Kurtulmuş, Japonya Veliaht Prensi Akishino ile Görüştü

haberci haberci -
25 0

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Japonya’daki resmi temaslarını sürdürüyor. Kurtulmuş, Japonya Veliaht Prensi Akishino ile bir araya geldi. Görüşmeye, TBMM Başkanı Kurtulmuş’un eşi Sevgi Kurtulmuş ile Veliaht Prenses Akishino da katıldı.

Kurtulmuş’un Paylaşımı

Kurtulmuş, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tokyo’da Japonya Veliaht Prensi Altes Akishino ile bir araya geldik. Türk-Japon dostluğunun her alanda daha da güçlenmesini arzuluyor, ülkelerimiz arasındaki tarihi ve köklü bağdan duyduğumuz memnuniyetimizi ifade ediyorum. Nazik misafirperverlikleri dolayısıyla Veliaht Prens ve Prenses Akishino’ya teşekkür ediyorum“ ifadesini kullandı.

Numan Kurtulmuş’un Japonya ziyareti sırasında gerçekleşen bu görüşme, Türk-Japon ilişkilerine olan öneminin bir göstergesi olarak dikkat çekti.

İlgili Yazılar

youwin giriş  betwinner üyelik  onebahi melbet giriş