Kütahya Haberler Haber Ayaz

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Mersin’de Tavuğa Cinsel İstismar Şoku

Mersin’de Tavuğa Cinsel İstismar Şoku

haberci haberci -
293 0

Mahalle Muhtarı Polise Başvurdu

Mersin’in merkez Toroslar ilçesinde, bir kişi tavuğa cinsel istismarda bulunurken görüntülendi. Olayın ardından mahalle muhtarı, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Gözaltına Alındı ve Tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şikayet üzerine harekete geçerek görüntülerde tespit edilen M.S.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen M.S., ‘Hayvana kötü muamele ve cinsel istismar’ suçundan çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Haluk Levent’ten Çağrı

Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine müzisyen Haluk Levent, konuya dikkat çekmek amacıyla bir paylaşımda bulundu. Levent, “Mersin’de tavuğa tecavüz videosunu izledim az önce. Buraya videoyu koyamıyorum. Ama yerini bilen var ise bizlerle irtibata geçsin lütfen, Büyük ihtimal ile ölür ama hızlı davranırsak Kemalpaşadaki çiftlikte ameliyata alabiliriz” ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar

youwin giriş  betwinner üyelik  onebahi melbet giriş