Kütahya Haberler Haber Ayaz

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Diyetsiz 15 Dakikada 1 Beden İncelin! Trusculpt İd – Trusculpt Flex Tekniği

Diyetsiz 15 Dakikada 1 Beden İncelin! Trusculpt İd – Trusculpt Flex Tekniği

admin admin -
28 0

Diyetsiz 15 Dakikada 1 Beden İncelin! Trusculpt İd – Trusculpt Flex Tekniği

 

15 dakikada minimum bir beden incelme garantisi; trusculpt id teknolojisi yenilikçi monopolar teknoloji kullanılarak kişiye özel sunulur. Yağ hücrelerinin tedavi amaçlı ısıtılarak doğal yollarla vücuttan atılmasını sağlayan trusculpt id, klinik çalışmalara konu olmuştur. Paylaşılan raporlarda elde edilen bilgiye göre vücuttaki yağ oranının %24’e yakın azaldığı fark edilmiştir.

 

Vücuttaki kas yapısını ortaya çıkarıp daha iyi geliştirmeyi sağlayan bu yöntem sayesinde vücuttaki yağ kayıp oranı hızla artar. Ağrısız ve acısız şekilde estetik bir görüntü elde edebilmeyi sağlar. Vücutta karın bölgesi başta olmak üzere yer yer tedavi edilmesi istenen alana 15’er dakikalık olarak uygulanan sistemdir.

 

İnatçı Kiloları Kasa Dönüştürür: Trusculpt ID Yöntemi

 

Yenilikçi bu tasarım eş zamanlı olarak tüm vücut bölgesini tedavi edebilmeyi sağlar. Ayarlanabilen pratik tedavi protokolleri bakanlık onaylı olarak kanıtlanmış bir RF teknolojisinin ürünüdür. İnatçı yağların bölgeden uzaklaştırılmasını sağlayarak arzu edilen cilt görüntüsüne ulaşabilmeyi mümkün hale getirir.

 

Tedavisi tamamlandıktan sonra kişi gündelik hayatına hızla geri dönüş sağlayabilir. Vücut şekillendirmenin teknoloji ile buluştuğu bu yöntem radyofrekans teknolojisinin getirdiği faydaların sadece biridir. Zayıflama sürecini daha da kişiselleştirmeyi sağlayan trusculpt id sadece karın bölgesi, sadece bel bölgesi, sadece kol bölgesi sıkılaştırma ya da inceltme işlemleri uygulanarak tamamlanabilir. Uygulama sonrası ilk sonuçlar 6 haftalık dönemde görülür. Bu süreç 12 haftaya kadar devam eder.

 

Diyetsiz Yağ Atılımı: Trusculpt Flex Yöntemi

 

Trusculpt id kadar etkili bir başka yöntem trusculpt flex uygulamasıdır. Diyet yapmaya gerek kalmadan vücuttaki yağ miktarının azaltılmasını sağlayan bu yöntem kısa sürede şekillenmiş kaslı bir görüntü alabilmeyi sağlar. Spor yapmaya vakit bulamayanların tercih ettikleri trusculpt flex tekniği lazer enerjisinin sunduğu yağ hücrelerini paramparça etme avantajı ile kullanılan bir elektromanyetik teknoloji ürünüdür. Bu tedavide hedeflenen kas kütlesinin arttırılması ve vücuttaki yağların azaltılmasıdır.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir