Kütahya Haberler Haber Ayaz

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Cilt Lekelerinde Etkili Katran Sabunu

Cilt Lekelerinde Etkili Katran Sabunu

admin admin -
11 0

Cilt Lekelerinde Etkili Katran Sabunu

Katran sabunu doğal içeriği ile cilt sorunlarında kullanılabilir. Katran sabunu ardıç bitkisinden üretilir. Ardıç katranı el yapımı ve doğaldır ayrıca cilt lekelerinde etkilidir. Cildinizdeki her türlü leke için güvenle kullanabilirsiniz. Ayrıca cilt hastalıklarında katran sabunu tercih edilebilir. Bunun yanında saç dökülmelerinde katran kullanılabilir. Uzun ya da kısa saçlı tüm saç tiplerinde de tercih edilebilir.

Bıttım sabunu çeşitli cilt sorunlarına iyi gelir. Cildi besler ve nemlendirir. Ayrıca bakteri ve mikropları tamamen ortadan kaldırarak kaşıntılara karşı etkili olur. Bu sebepten dolayı cilt üzerinde egzama gibi sorunları yaşayanlar bıttım sabununu tercih edebilir. Doğal ve el yapımı olan sabun bıttım yağı ve zeytinyağı ile üretilir. Belli oranda su karıştırılarak bu doğal içerikli sabun saç bakımı ve cilt bakımında kullanılır. Çeşitli özellikleriyle birlikte Gaziantep yöresine özel olan bu sabun cildi hem yatıştırır hem de nemlendirir.

Pürüzsüz Bir Cilt İçin Kükürt Sabunu

Kükürt sabunu her zaman genç ve canlı görünmek isteyenler tarafından kullanılır. Bu sabun siyah lekeler üzerinde oldukça etkilidir ve el yapımıdır. Tüm cilt üzerinde ve saç tiplerinde kullanılabilir. Dilerseniz vücudunuzda da tercih edebilirsiniz. Kötü kokuları tamamen yok eder ve antibakteriyel özelliğe sahiptir. Bilinen bazı özellikleri şu şekildedir;

  • Keratolitik özellik
  • Antibakteriyel özellik
  • Cilt yağlanmalarını azaltır
  • Bakterileri ortadan kaldırır
  • Gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur
  • Akne oluşumunu ortadan kaldırır

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir